divendres, 24 d’octubre del 2008

El pont de les paraules


Benvinguts a aquesta nova activitat!
L'activitat consisteix en trobar el text sencer i l'autor d'un fragment que deixaré cada deu dies en un post anomenat "El pont de les paraules".
Els tres primers alumnes que em diguen en l'apartat de comentaris el nom de l'autor, el text al que pertany el fragment i fins i tot done a conèixer informació sobre ells seran els guanyadors de l'activitat.
M'he permés la llicència de proposar el primer text en castellà. La raò és que forma part d'un text que personalment m'agrada molt i que volia compartir amb vosaltres (el perquè no el puc desvetlar encara).
Bé, el text és el següent:

Mi táctica es
hablarte
y escucharte
construir con palabras
un puente indestructible.

QUI ÉS L'AUTOR? A QUIN TEXT PERTANY?

7 comentaris:

Belén Reig ha dit...

Hola, soc Belén de 1ºA.
Crec que El text s'anomena "Mi táctica y mi estrategia" de Mario Benedetti.

Andrea Rodríguez ha dit...

Hola, soc Andrea de 1ºA.Es de Mario Benedetti i el poema s'anomena "Mi tática y mi estrategia".Un poema molt bonic, es la segina estrofa

Sora ha dit...

Sóc Soraya de 1ºA.Crec que aquest fragment és del poema de Mario Benedetti "Táctica y estrategia",qui va nàixer a Uruguay

Manuel Martínez ha dit...

Hola, soc Manuel de 1ºA i estic totalment d'acord amb la meua companya Belén, aquest fragment pertany a "Táctica y estrategia" de Mario Benedetti.
Aquest poema es molt interessant asi que ho recomane a tots els meus companys.

Raul Garcia ha dit...

Hola, sóc Raül Garcia de 1ºB, i jo també pense que el text pertany a l'escriptor que va nàixer a Uruguay, Mario Benedetti, que està inclòs en el poema "Táctica y estrategia", del llibre "El amor, las mujeres y la vida" de 1995.

Aleix Carsí ha dit...

Creec que realment després de tantes respostes la meua no aparentaria ser mes que una cópia pero el text es de l´autor uruguallà Mario Benedetti de "Mi Táctica y mi estrategia".

Aleix Carsí García.

Manu Aguilera ha dit...

Hola Elena, Es de Mario Benedetti i s'anomena "Mi tática y mi estrategia"